سوپ جو به روش های مختلفی پخته و سرو می شود ، و این بار ما یک رستوران تهیه کردیم
یکی از سوپ های بسیار خوشمزه و خوشمزه سوپ جو است که به رنگ سفید و قرمز ساخته شده است. حتماً این میان وعده خوشمزه را امتحان کرده اید. اگر به دنبال یک دستور العمل عالی برای یک سوپ بزرگ جو قرمز با طعم خوب هستید. parsiday را دنبال کنید.
برای تهیه سوپ جو ، اسکلت مرغ ، هویج ، زعفران ، سیر ، پیاز ، نمک و بو را با حدود دو لیتر و نیم برای پخت و پز قرار دهید. سپس آن را روان می کنیم. آب مرغ را نیز می توان در فریزر نگهداری کرد و از آن برای تهیه سوپ استفاده کرد.
مرحله دوم
پیاز و هویج بسیار کوچک را خرد کنید. مواد فوق را با مرغ و جواهرات قرار دهید تا گرم شود تا جوش بیاید ، سپس به آرامی گرم کنید. گلدان را حدود نیم ساعت قرار دهید.
مرحله سوم
سپس آرد را در یک لیوان آب سرد حل کرده و با ادویه جات ترشی جات و جعفری به سوپ اضافه کنید و صبر کنید تا جوش بیاید و بوی آرد خام برداشته شود.
آخرین مرحله
در پایان ، آب لیمو و خمیر گوجه فرنگی را به سوپ اضافه کنید. و صبر کنید تا سوپ سقوط کند.